vrijdag 4 juli 2003

EssensiE

EssensiE nummer 73 ligt in de coffeeshop! En in de grow-, smart- en headshops natuurlijk. Met daarin een interview met Raymzter, een verslag van Legalize!, een artikel over stickeren, de strip van Spekkie Big, een prijsvraag met vrijkaartjes voor Dance Valley en het laatste nieuws over de War on Drugs.

Alle columns uit EssensiE zijn ook online te lezen:
D.C. Lama
Def P
Simon Vinkenoog
Giel Beelen
Arno Adelaars
Mokum

In de rubriek Net Goed (muziek op Internet) aandacht voor de sites van Let's Quit (ska), The Rotterdam Ska-Jazz Foundation (ska/jazz), de Kemphanen (Nederhop), Radiohead (radiohead) en Clemens (tegen).

'Het wonder der natuur' is geen abstract begrip meer als je het voor je ogen hebt zien gebeuren. Hoe uit een piepklein, onooglijk zaadje in nog geen half jaar een enorme plant groeit, rijk beladen met gratis geestverruiming.
quote d'EssensiE (Buitenkweekcursus door Derrick Bergman)