zondag 22 juni 2003

Zone 5300

De nieuwe Zone 5300 ligt in de winkel. Met slechts één ultrakort verhaal van D.C. Lama (getiteld 'Manager Ron'), maar met een lang verhaal van Stefan Nieuwenhuis, een portret van Dave McKean, een verhaal over Mack White en strips en cartoons van o.a. Spekkie Big, Boerke, Erik Kriek, Farida Laan, superstripheld Strandman, Calle Claus, Haagse Harry, Michiel de Jong, Michiel van de Pol, Maaike Hartjes, Sandra de Haan (zie ook: @, #, $, % en *) en de nimmer afhakende striphelden Flipke & Sipke. Voor nog geen 5 ecu mag je het meenemen uit de winkel.

De Alien

Zoals u in de nieuwste Zone 5300 heeft kunnen lezen (Nou, hup! Naar de winkel!) is de mp3 van De Alien nog steeds te downloaden. De Nederhop/literatuurcombinatie van Enec, Gonzo en D.C. Lama is te vinden via deze link van Musician.nl en over een aantal dagen weer te downloaden (er zijn momenteel wat serverproblemen bij de muzikanten).