zaterdag 3 mei 2003

Adbusting

In het decembernummer nam het blad me op in het lijstje '30 idealisten onder de 30'; in het meinummer van Onze Wereld staat een kort interview met mij over Adbusting (of culture jamming, of -zoals ik het zelf noem- bemerkingen): het bewerken van bedrijfslogo's om de glitter en glamour van marketing en reclame te doorbreken. Twee bemerkingen die ik samen met Frank Bosma heb gemaakt zijn in het blad opgenomen: één over Mercedes Benz en één over de Staatkloterij.

Verder zijn er bemerkingen te vinden van het Autonoom Centrum, Lazy Artist, Dhz23 en De Designpolitie.

Het meinummer van Onze Wereld is in de betere tijdschriftenhandel te verkrijgen, maar via deze link ook online te bestellen.

De Alien
De hiphop/literatuurcombinatie met Enec en Gonzo is nog steeds als mp3 via hier te downloaden. Zie ook de weblog van 10 april.

Je moet je bek houwe!

Op het Amsterdamse Muntplein zijn vandaag de opnames voor de videoclip van Je moet je bek houwe!, een single van De Moordgasten, Gotcha!, Krimson en Def P. Tijdens mijn wekelijkse column op 3FM van 27 september 2002 had ik het al over dit nummer. Desbetreffend 'Ochtendgal' is nog steeds online te beluisteren via deze link. Meer oude columns kun je via deze link beluisteren.

De single 'Je moet je bek houwe' is vanaf eind maart te verkrijgen.