dinsdag 11 maart 2003

Toch een weblog

Een verontrustend mailtje van één der bezoekers van de site: mijn Lamalog blijkt geen echte weblog te zijn! Een echte weblog verwijst namelijk constant naar andere sites en pas daar treft men iets van inhoud aan. Excuses voor mijn inhoud (ik had geen flauw idee!), maar laat ik daar voor één keer iets aan doen.

Door te verwijzen naar bijvoorbeeld de Bieslog, die veel vaker linkt naar andere sites maar stiekem toch ook zelf content plaatst. Zo wist Wim de Bie te onthullen dat de poster van de grote vredesdemonstratie een geheime boodschap bevat ter promotie van het televisieprogramma Idols.

Ook op zijn site: mijn oude leraar Nederlands (tevens mede-oprichter van de lokale omroep waar ik jarenlang programma's heb gemaakt), die mij -nadat ik dankzij Maarten ‘t Hart en Van den vos Reynaerde een hartgrondige hekel aan literatuur had gekregen- wees op de boeken van Remco Campert, Kees van Kooten en Willem Elsschot. Toch is Paul Rüpp de lijsttrekker van het CDA in Brabant geworden. Zou hij die boeken zelf wel hebben gelezen?

Enkele andere linkjes: de columns van Karin Spaink, een nummer van Are MC & Speed in een Oh Jay-production (Uden rules more then just de christenen in Brabant), cartoonisten uit de hele wereld en -hoe subtiel weet ik het toch altijd te brengen- iets om vandaag aan te denken.