donderdag 6 maart 2003

EssensiE van maart

De nieuwe EssensiE is uit. Met daarin natuurlijk columns van Def P, Simon Vinkenoog, Mo el-Fers (over zijn actie op Mokum TV om volle condooms in het kader van 'Make love, not war' naar George Bush te sturen), Giel Beelen en Arno Adelaars. Ook de strip van Spekkie Big ontbreekt niet, net als de rubriek Net Goed (gratis muziek op Internet), waarin de sites van ABN, Quinte, Robbie Surround, Muziek voor in de Manta, Live XS, Amsterdamse straatmuzikanten en de Technoclopedie worden besproken.

Verder aandacht voor o.a. de veroordeling van Ed Rosenthal (voorvechter van medicinale marihuana), Bettie Serveert, de liquidatie van Cor van Hout en de start van een serie over het kweken van buitenwiet. Maar speciaal voor de liefhebber die de EssensiE niet weet te bemachtigen: een korte samenvatting van de handleiding die Doe Maar zo prachtig wist te vertolken.

Het goede zaad doen we in maart, april, mei in de grond.
(....)
Bemoedigend toespreken.
(....)
En dan wordt het groter. En het wordt groter en het wordt groter en wordt groter en groter en groter en groter en het wordt zelfs nog groter en groter en groter en dan wordt het dikker en dan is het september en tijd voor de oogst.


Moeilijk, he? Succes!