woensdag 11 december 2002

Cartoon

Even niet opgelet, maar sinds maandag weer een nieuwe Actuele cartoon, waarmee alle oude cartoons (ondertussen alweer 136) naar het Archief zijn verhuisd.

EssensiE december
Verder nieuw-nieuw-nieuw-nieuws: De EssensiE van december is vanaf heden verkrijgbaar in de betere coffee-, grow- en smartshops. Met een reportage van Derrick Bergman over de belachelijk harde War on Cannabis in Helmond, maar waarin burgemeester Jacobs (CDA) onder andere zegt: 'Zet kassen neer, laat ze daar hun wiet kweken, laten we er kwaliteitscontrole op zetten en wat accijns, daar hebben we ook nog wat aan. Maar daar gaat Den Haag over. Het is natuurlijk gek dat je aan de ene kant gedoogt dat er wiet gekocht wordt, terwijl de aanvoer illegaal blijft.' Daar kan Balki nog iets van leren.

Verder een interview met Mental Theo, interviewde de hoofdredacteur natuurlijk weer wat lekkere wijven (GTO), twee strips van Spekkie Big en columns van het magische zestal Simon Vinkenoog, Def P, Arno Adelaars, Mo El-Fers, Giel Beelen en ondergetekende. In Net Goed aandacht voor de sites van Zebra, Monsters From Outer Ska, Rapmaker, The Last Crewsaders en Cheesy Victims.

Zone 5300
En ook de nieuwe Zone 5300 is weer verkrijgbaar. Met van mijn hand 'Tips bij het vermoorden van mensen (deel 1)' en een recensie over de nieuwe cd van Casto. Verder veel strips (van o.a. Haagse Harry, Strandman, Spekkie Big (ook hierin ja), Typex, Lamelos, Kim Duchateau, Fokke en Sukke, Maaike Hartjes en Erik Wielaart), columns, nieuws en recensies.